Regler for paintball spil


Aldersgrænsen er 16 år.

Unge under 16 år, må ikke spille paintball ifølge dansk lovgivning. Se våbenloven neden under.

16-18 årrige skal have forældres eller værges underskrift.

Alle spillere, skal før spil, have modtaget mindst 10 minuters instruktion. Fra en af Classic Paintballs instruktører.

Alle spiller skal inden spil udfylde en spiller registrering

Det er forbudt at indtage alkohol eller andre rusmidler, før eller under spillet. Påvirket personer får ikke lov at spille og der vil ikke blive refundert i prisen for dette.

Våbenloven.


Kapitel 3

Paintballvåben, hardballvåben og overlevelsesspil

Stk. 2. I forbindelse med godkendelsen af skydebaner og skydeterræner til paintballvåben skal der stilles følgende vilkår:

1) Deltagerne skal være mindst 16 år. Arrangørerne skal endvidere sikre sig, at personer under 18 år har skriftligt samtykke til deltagelse i spillet fra forældremyndighedens indehavere.


2) Paintballvåben skal anvendes under iagttagelse af sådanne sikkerhedsforanstaltninger, herunder brug af ansigtsbeskyttelse, at deltagerne i spillet ikke kommer til skade. Ansigtsbeskyttelse mv. skal være fremstillet til brug for spillet.

2) Hardballvåben skal anvendes under iagttagelse af sådanne sikkerhedsforanstaltninger, at deltagerne i spillet ikke kommer til skade. Deltagere i spillet, herunder ledere og andre personer, der opholder sig på skydebanen eller i skydeterrænet, skal bære maske, der dækker ansigtet fra pande til hage samt ører. Ansigtsbeskyttelse mv. skal være fremstillet til brug for spillet. Dele af hoved og hals, der ikke er dækket af maske, skal være dækket af hoved- og halsbeklædning.

3) Ved anvendelse af hardballvåben må skudafstanden ikke være under 6 meter.
Adresse, mail, tlf mm Nyheder Billeder fra banen er du på? Info om laser skydning Vores andre aktiviteter Lej vores aktiviteter til din event Nyttigt info om paintball Venter på fjenden Aften stemning på banen capture the flag Rusch...... Billeder fra paintball banen. Billeder fra paintball banen. Billeder fra paintball banen.